// P U B L I C I T E I T
Van dagelijkse pr werkzaamheden (zoals press releases, het schrijven van persteksten en lopende contacten met de pers), tot story telling waarmee de pers verder wordt  meegenomen in de identiteit van een merk.

// P E R S  R E L A T I E S
Het verbinden van merken met relevante media partners en het ontwikkelen van partnerships voor redactionele en / of commerciële invulling.

// S T R A T E G I E   E N   A D V I E S
Het creëren van creatieve maar realistische PR- en communicatie strategieën, die een degelijk basis vormen om merken in de juiste richting te (bege)leiden.

// C R E A T I E V E  C O N C E P T E N
Het vinden van nieuwe kansen en het ontwikkelen van creatieve concepten om kansen op een optimale manier te benutten.

// O N L I N E  C O M M U N I C A T I E
Van content creatie en het creëren van online buzz, tot compleet social media management.

// E V E N E M E N T E N
De organisatie van volledige producties, zoals product- / boek lanceringen en consumenten- / pers evenementen, inclusief bijbehorende publiciteit.

// T E K S T P R O D U C T I E S
Het schrijven van teksten voor magazines, websites en brochures.

__________________

In mijn werk streef ik hetzelfde doel na als mijn klanten: consumenten informeren en helpen om gelukkig, gezond en in balans te zijn. Ik combineer mijn liefde voor het PR vak met onderwerpen die me blij maken, zoals lekker en gezond eten, wellness, yoga en reizen. Hiervoor maak ik graag de verbinding met het ruime netwerk in print- en online media dat ik de afgelopen 15 jaar heb opgebouwd. Ik hou van een down-to-earth mentaliteit en deze combineer ik met persoonlijke service en aandacht, omdat ik ervan overtuigd ben dat dit de basis vormt van het PR vak. Met veel plezier lever ik een bijdrage aan een optimale samenwerking, waarbij een win-win situatie tussen klant en pers ontstaat.

Mijn PR en communicatie werk bevat zowel korte- als lange termijn projecten op zowel strategisch als operationeel niveau.

HOME

JANNEKE

KLANTEN

CONTACT