Meer dan 15 jaar werkte ik op verschillende communicatie- en PR managementfuncties bij Dior en Red Bull. Tijdens deze fantastische tijd kriebelde er continu een diepe wens: het maken van een lange reis. Begin 2015 werd deze wens zo sterk, dat ik hem niet langer kon negeren en ik realiseerde me hoe belangrijk het is om je leven nú te leven. Ik besloot mijn baan als PR Manager Dior op te zeggen en boekte een enkele reis naar azië.

Mijn interesse in holisme, waarbij de verbinding tussen lichaam en geest centraal staat, werd in azië volop gevoed. Ik voelde, en zag, de invloed van gezond eten, yoga, en ontspanning op mijn lichaam en mijn geest. Terwijl ik hiervan genoot, kwamen er inspirerende ondernemers op mijn pad die PR hulp zochten en vanwege mijn liefde voor het vak vond ik het fijn hen te kunnen helpen. Dit bleek de spontane start van mijn freelance carrière en toen ik na vijf maanden terug kwam in Nederland was mijn eigen bedrijf geboren.

Als Freelance PR Manager combineer ik mijn jarenlange ervaring in PR en communicatie met mijn interesse in holistische aspecten, zoals voeding, yoga en wellness.  Kortom:

// zomer 2015: lancering Janneke Bastiaens PR & Communication

// voorjaar 2015: reizen en werken in Azië

// 2014 – 2015: PR Manager Dior Couture &

PR manager Parfums Christian Dior

// 2004 – 2015: PR Manager Parfums Christian Dior

// 1999 – 2004: Marketing Coordinator Red Bull

HOME

DIENSTEN

KLANTEN

CONTACT